Over ons

Over ons

ScheidenOnline.be is een initiatief van de Pareto Group CVBA. De Pareto Group werd begin 2007 opgericht.
De afgelopen jaren is ons team uitgegroeid tot dé referentie inzake echtscheidingsbegeleiding in Vlaanderen. Honderden koppels doen jaarlijks succesvol beroep op onze diensten.

Onze missie

De dienst scheidenonline biedt een antwoord op de vraag van een specifieke doelgroep van koppels in een scheiding. Scheiden is voor de meeste mensen een erg complexe en emotionele zaak. Anderzijds gaat ieder koppel op zijn eigen manier met een scheiding om. Er zijn ook mensen die de emotie reeds een plaats hebben gegeven en die samen rationeel tot afspraken kunnen komen.

En, er zijn ook heel wat mensen die reeds jaren feitelijk gescheiden leven maar de administratieve scheiding nog niet hebben geregeld. Deze koppels zagen zich in het verleden genoodzaakt om een traditioneel scheidingstraject met navenante kosten aan te vatten. Voor deze koppels bieden wij een alternatief. Begeleid Scheiden Online. Voordelig en degelijk.  

Uw voordelen

Een (1) contactpersoon
Eén van onze ervaren dossierbeheerders begeleidt jullie samen doorheen het scheidingstraject.

Een duidelijke vragenlijst.
U krijgt van ons een duidelijke online vragenlijst met diverse keuze opties. Wij hebben onze jarenlange ervaring gebundeld tot de meest voorkomende regelingen bij een scheiding. Doorheen de vragenlijsten werkt u vooral met keuze opties. U verliest dus geen tijd met het zelf uitschrijven van uw akkoorden, behalve daar waar nodig in uw specifieke situatie.
Met de bijhorende begeleiding via e-mail en telefoon helpen wij jullie een evenwichtige overeenkomst op te maken (conform de vormvereisten van de rechtbank).

Een vaste prijs 
Met Begeleid Scheiden Online weet u van bij het begin hoeveel de dossierkosten voor uw scheiding bedragen. De Pareto Group werkt met vaste tarieven voor al hun diensten. Jullie weten vooraf waar jullie aan toe zijn, zonder verassingen achteraf.

Onze opleiding

Wij bewaken de kwaliteit van onze dienstverlening dmv permanente vorming en supervisie workshops.

De medewerkers van ScheidenOnline zijn ook actief als erkende bemiddelaars. Zij hanteren binnen de context van ScheidenOnline de basisprincipes van de erkend bemiddelaar. Erkende bemiddelaars moeten deelnemen aan een continue opleiding waarvan het programma wordt erkend door de federale bemiddelingscommissie.

Ons team doet beroep op het aanbod van sector organisaties en erkende opleidingsinstituten zoals oa.

  • Mediv (Leuven)
  • VCOK (IGent)
  • CBR (UA)
  • KUL
  • Bemiddeling VZW
  • Studipolis

Wat klanten zeggen

Onze andere diensten

Objectiveer de kosten van uw kind en bepaal de onderhoudsbijdrage.

In het kader van een ouderschapsovereenkomst stelt zich dikwijls volgende vraag: hoeveel kost mijn kind, hoeveel betaalt iedere ouder, hoe de kosten te verrekenen, wat zijn de fiscale gevolgen, ... ? In samenwerking met de Gezinsbond ontwikkelden wij een handige online tool waarvan u de resultaten integraal kunt overnemen in de ouderschapsovereenkomst.

Pareto Onderhoudsbijdrage Simulator

  • Gebruiksvriendelijke online simulator voor ouders die gaan scheiden of reeds gescheiden zijn en een aanpassing aan de kostenregeling overwegen.
  • Maak zelf online een objectieve simulatie en krijg de resultaten per email toegestuurd.
  • Simuleer de te betalen onderhoudsbijdrage al dan niet met kindrekening en rekening houdend met de fiscaliteit.
  • Meer info op www.onderhoudsgeldonline.be

Vanaf het eerste verkennend gesprek tot en met de indiening van uw dossier bij de rechtbank, wordt u begeleid door uw scheidingsconsulent - bemiddelaar volgens ons vijfstappenplan. Van toepassing zowel bij een echtscheiding als bij scheiding na samenwonen.

Uw ScheidingsConsulent begeleidt, informeert, adviseert en bemiddelt waar nodig.

Meer info - www.scheidingsconsulenten.be

Heel wat mensen starten een scheiding zonder dat ze vooraf samen ernstig met elkaar over hun relatie gepraat hebben. Wanneer praten over jullie relatie nog een optie is dan kan u het traject 'Relatie in Beeld' overwegen.

Meer info - www.relatieconsulenten.be

Contact

Pareto Group CVBA

Hoekskensweg 16a, 9290 Berlare
Tel ma-vrij van 09u00-17u00: 0800 99 161
Indien voicemail, gelieve een boodschap in te spreken. Wij nemen binnen de 24u contact.
BTW: BE0886.441.626

Contactformulier