Tevredenheidsgarantie

100% Tevredenheidsgarantie

100% Tevredenheidsgarantie mbt. de online diensten aangeboden door ScheidenOnline zoals opgenomen onder Aanbod & Prijs.

Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Ons team bestaat uit ervaren professionals met een doorgedreven gespecialiseerde opleiding en een ruime praktijkervaring. Jaarlijks nemen wij met regelmaat deel aan diverse sectoropleidingen en vormingsdagen in het kader van de verplichte permanente vorming (verplicht voor Erkend Bemiddelaars door de Federale Bemiddelingscommissie – FOD Justitie). Hierin komen zowel sociale, juridische en notariële kennisdomeinen aan bod. In de uitvoering van onze dienstverlening laten wij ons waar nodig bijstaan door advocaten, juristen en notarissen uit het netwerk van de Pareto Group BV. Ervaart u ondanks onze kwaliteitsvoorzorgen toch een probleem met onze dienstverlening, gelieve dan contact op te nemen met ons. Wij beantwoorden uw vraag binnen de 48u (ma–vr).

Ons streefdoel is 100% klantentevredenheid. Bent u na onze afhandeling van uw bemerking of klacht nog steeds niet tevreden dan hanteren wij een 30-dagen 100% tevredenheidsgarantie. Dit wil zeggen dat wanneer wij uw bemerking of klacht binnen de 30 dagen na uw aankoop hebben ontvangen en deze binnen een redelijke termijn niet naar uw tevredenheid kunnen oplossen, wij u het door u betaalde aankoopbedrag voor onze diensten 100% terugbetalen. 

Wij garanderen u ook dat uw EOT-overeenkomst of ouderschapsovereenkomst aanvaard wordt door de familierechtbank. Mocht er een vraag tot wijziging komen van de rechtbank dan zullen wij deze gratis uitvoeren. In het extreme geval dat uw dossier niet weerhouden wordt door de rechtbank, dan betalen wij de door u betaalde vergoeding aan onze organisatie integraal terug. Dit laatste heeft zich sinds de start van onze dienstverlening in 2007 slechts uitzonderlijk voorgedaan (reden: wijzigingen procedures voor Belgen woonachtig in het buitenland). U hoeft zich dus geen zorgen te maken.

Deze garantie is uitsluitend van toepassing op de prijs die u online betaalt voor de diensten aangeboden onder Aanbod & Prijs. Bedragen betaald aan derden waaronder advocaten, notarissen en andere dienstverleners in het kader van een scheidingsdossier of andere verwante diensten of rolrechten komen nooit in aanmerking voor terugbetaling via tussenkomst van Pareto Group BV.

Contracterende partij: Pareto Group BV, Hoekskensweg 16a, 9290 Berlare, BTW: BE0886.441.626.  Contactformulier 
Tel ma-vrij van 09u00-17u00: 0800 99 161 Indien voicemail, gelieve een boodschap in te spreken. Wij nemen binnen de 24u contact.