Kwaliteitslabels

KWALITEITSLABELS

Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van onze dienstverlening.
Een vlotte werking van deze website en het verstrekken van duidelijke, ondubbelzinnige en transparante informatie staan voor ons centraal.

CORONA-Afspraken-Scheidingsconsulenten

Onze dossierbeheerders blijven voor u bereikbaar. Tijdens de periode waarin de Corona-maatregelen van kracht zijn blijft onze dienstverlening zonder onderbreking werken. U contacteert ons voor de eerste keer? U ben reeds cliënt? In beide gevallen kunnen wij u blijven verder helpen.

*Vrijblijvend advies en eerste kennismakingsgesprekken, gezamenlijke besprekingen van lopende trajecten, bemiddelingsgesprekken etc. kunnen zoals steeds worden georganiseerd via telefoon (conferencecall) of via een videocall (Skype, Zoom, Whereby, Facetime,...). Wij kunnen dit voor u mogelijk maken en de gesprekken voeren met één of meerdere deelnemers tegelijk afhankelijk van de invulling van de gewenste dienstverlening.

Uw onderlinge afspraken zelf online voorbereiden? - KLIK HIER | Heeft u liever een conference/videocall met een regionale scheidingsconsulent? - KLIK HIER

UNIZO

Deze site kreeg op basis van een onafhankelijke audit het Unizo e-commerce label. Sites die beantwoorden aan de wettelijke vereisten en aan de voorwaarden voldoen inzake gebruiksgemak en veiligheid, ontvangen het UNIZO-e-commercelabel. Dit label is een kwaliteitsgarantie voor de consument. Download het label van ScheidenOnline hier (PDF) - Download de gedragscode hier (Word)

BECOMMERCE

Veilig online winkelen met BeCommerce!

Deze site volgt de gedragscode van het BeCommerce kwaliteitslabel. De BeCommerce bedrijven respecteren de regels opgenomen in de Gedragscode van BeCommerce. De Code bevat regels over privacy, kopen op afstand en telemarketing. Deze regels bieden u als consument een optimale bescherming. Bekijk het label van ScheidenOnline hier - Download de gedragscode hier (PDF)

 

ECOMMERCE EUROPE

Trust Ecommerce Europe

Deze site volgt de gedragscode van het Ecommerce Europe kwaliteitslabel. De BeCommerce bedrijven respecteren de regels opgenomen in de Gedragscode van Ecommerce Europe. De Code bevat regels over privacy, kopen op afstand en telemarketing. Deze regels bieden u als consument een optimale bescherming. Lees de gedragscode hier.