Kwaliteitslabels

KWALITEITSLABELS

Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van onze dienstverlening.
Een vlotte werking van deze website en het verstrekken van duidelijke, ondubbelzinnige en transparante informatie staan voor ons centraal.

UNIZO

Deze site kreeg op basis van een onafhankelijke audit het Unizo e-commerce label. Sites die beantwoorden aan de wettelijke vereisten en aan de voorwaarden voldoen inzake gebruiksgemak en veiligheid, ontvangen het UNIZO-e-commercelabel. Dit label is een kwaliteitsgarantie voor de consument. Download het label van ScheidenOnline hier (PDF) - Download de gedragscode hier (Word)

BECOMMERCE

Veilig online winkelen met BeCommerce!

Deze site volgt de gedragscode van het BeCommerce kwaliteitslabel. De BeCommerce bedrijven respecteren de regels opgenomen in de Gedragscode van BeCommerce. De Code bevat regels over privacy, kopen op afstand en telemarketing. Deze regels bieden u als consument een optimale bescherming. Bekijk het label van ScheidenOnline hier

 

ECOMMERCE EUROPE

Trust Ecommerce Europe

Deze site volgt de gedragscode van het Ecommerce Europe kwaliteitslabel. De BeCommerce bedrijven respecteren de regels opgenomen in de Gedragscode van Ecommerce Europe. De Code bevat regels over privacy, kopen op afstand en telemarketing. Deze regels bieden u als consument een optimale bescherming. Lees de gedragscode hier.